بر این اساس شیفت کاری اول از ساعت ۷ صبح تا ۱۳:۳۰، شیفت کاری دوم از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۲۰ و شیفت کاری سوم از ساعت ۲۰ تا ۰۰:۴۵ بامداد خواهد بود.
این اقدام با هدف عدم سرو غذا در هر شیفت و کاهش ریسک احتمال ابتلای کارکنان شرکت سایپا به بیماری کووید-۱۹ و ویروس کرونا صورت گرفته است.
همچنین با تاکید مدیرعامل سایپا برنامهریزی صورتگرفته بهگونهای است که خللی در امر تولید محصولات و سایر فرایندهای کاری سایپا در هفتههای پایانی سال ایجاد نشود.
برنامه جدید کاری سایپا در ادامه تمهیدات قبلی برای جلوگیری از شیوع کرونا نظیر گندزدایی فضاهای عمومی، ضدعفونی کردن سطوح و سالنهای تولیدی، تست مداوم پرسنل و کنترل مبادی ورودی شرکت، ارتقای مهارت کارکنان در خودمراقبتی و سایر پروتکلهای مدنظر سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اتخاذ شده است.
با عضویت در صفحات کارپرس در شبکه های اجتماعی، ویژه های خودرویی جهان را روی به لحظه موبایل خود دریافت کنید
عضویت در صفحات اجتماعی ما: آیگپ - بله - تلگرام - اینستاگرام
نظر خود را اضافه کنید.
ارسال نظر به عنوان مهمان