Yendif Video Share - Search
جستجو در اخبار
 

ساخت باتری بی نیاز از الکتریسته برای شارژ خودرو برقی در هند

دوشنبه | ۱۴۰۰/۰۱/۱۶ - ۱۲:۱۶ | کد خبر: CP- ۱۷۲۷۹ | سرویس: تکنولوژی های جدید
کارپرس:
هندی ها موفق به ساخت نمونه اولیه یک باتری آلومینیوم – هوا (Al-Air) شده اند که بدون نیاز به الکتریسته با ترکیب اکسیژن هوا و آلومینیوم خودرو برقی را شارژ می کند.

به گزارش خودروپرس، نمونه اولیه یک باتری آلومینیوم – هوا (Al-Air) که بدون نیاز به الکتریسیته خودرو برقی را شارژ می کند در هند ساخته شد.

به گزارش خبرگزاری TNN، شرکت دولتی نفت هند (IOC) و استارتاپ اسرائیلی انرژی پاک فینرژی (Phinergy) در حال همکاری برای تجاری سازی باتری های آلومینیوم هوا مخصوص خودروهای برقی در هند هستند.

براساس این گزارش، نمونه اولیه این باتری حاوی 25 پیل آلومینیوم هوا در خودروهای برقی شرکت هندی «تاتا موتورز» و کامیون ها و اتوبوس های برقی «آشوک لیلند» مورد آزمایش قرار گرفته است.

فناوری مورد استفاده در باتری های آلومینیوم هوا یک فناوری ساده است که از واکنش اکسیژن موجود درهوا با آب و آلومینیوم برای تولید برق استفاده می کند.

بهترین بخش ماجرا این است که پس از فرسایش کامل آلومینوم می توان باتری را با آند جدید (صفحه آلومینیوم) و الکترولیت تازه دوباره پر کرد. برای مصرف کنندگان نیز این به معنای تعویض باتری مستعمل با یک باتری جدید خواهد بود.

به علاوه این فناوری می تواند کارایی خودرو را با افزایش بیش از دو برابری بُرد رانندگی (توان پیمایش) نسبت به یک باتری لیتیوم یونی ارتقا دهد.

به گفته دکتر راماکومار مدیر تحقیق و توسعه شرکت نفت هند، یک خودرو برقی که از ارتقایافته ترین باتری لیتیوم یونی استفاده می کند تنها 100-150 کیلومتر را با هر بار شارژ طی می کند در حالی که با بکارگیری آلومینیوم و حتی با نصف چگالی انرژی می توان به بُرد چهار برابری دست یافت.

همانطور که ذکر شد این باتری ها نیازی به الکتریسته برای شارژ ندارند. به علاوه محلول هیدروکسید آلومینیوم تولیدشده در باتری مستعمل را می توان به یک واحد بازیافت فرستاد تا آلومینیوم 100 درصدی تولید شود.

همچنین فناوری آلومینیوم هوا ایمنی بیشتری نسبت به فناوری لیتیوم یونی دارد چرا که فقط از الکترولیت آبی که عاری از سموم است بهره می گیرد که در حالی که فناوری لیتیوم یونی از الکترولیت های ارگانیک سمی که بسیار قابل اشتعال هستند استفاده می کند.

در عین حال آلومینیوم به وفور در هند یافت می شود اما کل ذخایر لیتیوم در خارج از هند واقع شده اند مضاف براینکه آلومینیوم برخلاف باتری های لیتیوم یون فلز سبکی است.

منبع: TNN

با عضویت در صفحات کارپرس در شبکه های اجتماعی، ویژه های خودرویی جهان را روی به لحظه موبایل خود دریافت کنید

 عضویت در صفحات اجتماعی ما: آیگپ - بله - تلگرام - اینستاگرام

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0 محدودیت حروف
متن شما باید بیشتر از 5 حرف باشد
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • اولین نظر را شما بدهید
شما اکنون از مطلب: "

ساخت باتری بی نیاز از الکتریسته برای شارژ خودرو برقی در هند

" بازدید می کنید
----------------
تمامی حقوق برای " کارپرس" محفوظ وانتشار مطالب با ذکر منبع بلامانع است